Descriere
Acest ceai se cultivă de mai bine de 100 de ani în regiunea montană de sud-est a Chinei, la o altitudine de aproximativ 1000 metri, după metoda tradiţională de recoltare manuală. Ceaiul trebuie fermentat foarte puţin, pentru a se păstra ceea ce se numeşte „sufletul verde al ceaiului”. Frunza de culoare verde deschis omogen prezintă o particularitate – strălucirea argintie de pe spatele ei. Recoltarea meticuloasă a celor două frunze cu un muguraş este foarte importantă. Astfel, băutura va licări într-un verde deschis cu nuanţe de şampanie. Are un gust picant cu aromă uşoară de fructe. Trataţi-vă cu ceva deosebit!
1 - 3 minute 75 - 80° C
4 - 5 linguriţe cu vârf / 1 litru
Detalii produs
Produse similare

Yunnan Special White Leaf Tea
Ceai
Un alt sortiment de ceai alb, de data aceasta din Yunnan! Acest ceai de...
24,00 RON

Balance Tea
Ceai
După cum spun învăţăturile Ayurveda, această infuzie este liniştitoare şi...
12,00 RON

Ginger Fresh Tea
Ceai
Lemon grass proaspătă şi cu aromă de fructe, împreună cu aroma picantă a...
12,00 RON

Black Tea Spicy Chai
Ceai
Ceaiul clasic Chai este plăcut şi cu o aromă puternică. Gustul intens se...
12,00 RON