Descriere
Acest ceai provine din Shizuoka, de pe pantele muntelui Fujiyama, de unde vine jumătate din producţia de ceai japonez. Acest Sencha este recoltat mecanic în timpul toamnei. Frunzele sfărâmate sunt îndepărtate ulterior manual. Ceaiul este procesat cu grijă și trecut ușor prin aburi înainte de rulare și uscare. Gustul este distinct, perfect pentru cei cărora le plac ceaiurile verzi puternice.
1 - 3 minute 75 - 80° C
4 - 5 linguriţe cu vârf / 1 litru
Detalii produs
Produse similare

Sencha Japanese Cherry
Ceai
Cireșele joacă un rol important în cultura japoneză. Festivalurile...
11,00 RON

Sencha Ginger
Ceai
Gustul condimentat dominant şi subtilitatea sfidătoare cu care contribuie...
11,00 RON

Sencha Wild Grey
Ceai
Earl Grey este cel mai popular ceai aromat şi în acelaşi timp cel mai...
12,00 RON

Sencha Cinnamon
Ceai
Plăcutul Sencha formează baza care este completată cu ingrediente de...
12,00 RON